Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("RANCIDITE")

Results 1 to 25 of 45

  • Page / 2
Export

Selection :

  • and

INDUCTION OF MILK LIPOLYSIS BY LIPOPROTEIN COMPONENTS OF BOVINE BLOOD SERUM = INDUCTION DE LA LIPOLYSE DU LAIT PAR LES COMPOSANTS LIPOPROTEIQUES DU SERUM SANGUIN BOVINSUNDHEIM G; ZIMMER TL; ASTRUP HN et al.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 3; PP. 400-406; BIBL. 21 REF.; 6 FIG./4 TABL.Article

Factors affecting rancidity in ground pearl millet (Pennisetum americanum L. Leeke) = Facteurs influant la rancidité du millet perlé moulu (Pennisetum americanum L. Leeke)KACED, I; HOSENEY, R. C; VARRIANO-MARSTON, E et al.Cereal chemistry. 1984, Vol 61, Num 2, pp 187-192, issn 0009-0352Article

STORAGE STABILITY OF INTERMEDIATE MOISTURE MULLET ROE. = STABILITE AU STOCKAGE DES OEUFS DE MUGES A HUMIDITE INTERMEDIAIREHSU HW; DENG JC; KOBURGER JA et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 172-196; 5 P.; BIBL. 15 REF.; 7 FIG./5 TABL.Article

EFFECTS OF ELEVATED CO2 ATMOSPHERE ON STORAGE OF FRESHWATER CRAYFISH (PACIFASTACUS LENIUSCULUS). = EFFETS D'UNE ATMOSPHERE A TENEUR ELEVEE EN CO2 SUR LE STOCKAGE DES ECREVISSES (PACIFASTACUS LENIUSCULUS)WANG MY; BROWN WD.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 158-162; BIBL. 31 REF.; 5 FIG./1 TABL.Article

A MODIFICATION OF 2-THIOBARBITURIC ACID VALUE DETERMINATION AFTER DZIKOWSKI = MODIFICATION DE LA DETERMINATION, D'APRES DZIKOWSKI, DE L'INDICE D'ACIDE THIO-2-BARBITURIQUEPOKORNY J; ALEXOVA H; DAVIDEK J et al.1982; SBORNIK VYSOKE SKOLY CHEMICKO-TECHNOLOGICKE V PRAZE. POTRAVINY; ISSN 0554-9701; CSK; DA. 1982; VOL. 54; PP. 169-181; ABS. CZE/RUS; BIBL. 14 REF.; 4 FIG./3 TABL.Article

SOME COMMENTS ON THE USEFULNESS OF 2-THIOBARBITURIC ACID (TBA) TEST FOR THE EVALUATION OF RANCIDITY IN FROZEN FISH = QUELQUES COMMENTAIRES SUR L'UTILISATION DU TEST A L'ACIDE THIO-2-BARBITURIQUE (TBA) POUR L'EVALUATION DE LA RANCIDITE DU POISSON SURGELEKOLAKOWSKA A; DEUTRY J.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 5; PP. 513-518; ABS. GER/RUS; BIBL. 25 REF.; 2 FIG./2 TABL.Conference Paper

THE PROBLEMS OF PREPARATION OF PRECOOKED FROZEN FOODS. PART 1. = PROBLEMES DE PREPARATION DES PRODUITS SURGELES PRECUITS. 1ERE PARTIEMARTIN S; SCHOCH TJ.1983; QUICK FROZEN FOODS INTERNATIONAL.; ISSN 0033-6416; USA; DA. 1983; VOL. 24; NO 3; PP. 149-153; 2 TABL.Article

EFFECT OF WASHING TREATMENT ON QUALITY OF MINCED MULLET FLESH. = EFFET DU LAVAGE SUR LA QUALITE DE LA CHAIR HACHEE DE MUGETSEO CL; DENG JC; CORNELL JA et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 163-167; BIBL. 22 REF.; 3 FIG./6 TABL.Article

MODIFIED ATMOSPHERE STORAGE OF DUNGENESS CRAB (CANCER MAGISTER) = STOCKAGE EN ATMOSPHERE MODIFIEE DU CRABE DORMEUR DU PACIFIQUE (CANCER MAGISTER)PARKIN KL; BROWN WD.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 370-374; BIBL. 25 REF.; 8 FIG./1 TABL.Article

Vergleichende Untersuchungen über die Eigenschaften der milcheigenen Lipase aus normaler und spontan ranzig werdender Rohmilch = Etudes comparatives des propriétés de la lipase spécifique du lait cru normal et du lait cru ayant ranci spontanémentTAE-RYEON HEO.1983, 105 pThesis

Sucker (Catostomus commersoni) paste products and their quality stability during frozen storage = Les produits à base de pâte de cyprin-sucet (Catostomus commersoni) et leur stabilité au cours du stockage frigorifiqueJWUANG, Wen-Li John.1982Thesis

COMPARISON OF RESTRUCTURED CHOPS MANUFACTURED FROM PRERIGOR AND POSTRIGOR PORK = COMPARISON DES COTELETTES RECONSTITUEES, OBTENUES A PARTIR DE VIANDE DE PORC PRE- OU POSTRIGORMARRIOTT NG; GRAHAM PP; BOVARD KP et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 7; PP. 589-595; 4 P.; BIBL. 11 REF.; 3 FIG.Article

CONTROL OF HEAT INDUCED OXIDATIVE RANCIDITY IN REFRIGERATED SHARK AND MACKEREL. = CONTROLE DE LA RANCIDITE, OXYDATIVE, INDUITE PAR LA CHALEUR, DES CHAIRS DE REQUIN ET DE MAQUEREAU SURGELESYOUNATHAN MT; OON JK; YUSOF RBM et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 176-178; BIBL. 18 REF.; 4 TABL.Article

EFFECT OF REDUCTION AND REPLACEMENT OF SODIUM CHLORIDE ON RANCIDITY DEVELOPMENT IN RAW AND COOKED GROUND PORK = EFFETS DE LA REDUCTION DU TAUX ET DU REMPLACEMENT DU CHLORURE DE SODIUM SUR LE DEVELOPPEMENT DE LA RANCIDITE DE LA VIANDE HACHEE DE PORC, CRUE OU CUITERHEE KS; SMITH GC; TERRELL RN et al.1983; JOURNAL OF FOOD PROTECTION; ISSN 0362-028X; USA; DA. 1983; VOL. 46; NO 7; PP. 578-584; 5 P.; BIBL. 25 REF.Article

KINETICS OF OXIDATION OF POTATO CHIPS UNDER CONSTANT TEMPERATURE AND SINE WAVE TEMPERATURE CONDITIONS = CINETIQUES D'OXYDATION DES CHIPS DE POMME DE TERRE, POUR DES TEMPERATURES CONSTANTES OU VARIANT DE FACON SINUSOIDALELABUZA TP; BERGQUIST S.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 712-721; 5 P.; BIBL. 23 REF.; 3 FIG./4 TABL.Article

EFFECT OF SODIUM NITRITE ON FLAVOR AND TBA VALUES IN CANNED, COMMINUTED HAM. = EFFET DU NITRITE DE SODIUM SUR LA FLAVEUR ET SUR L'INDICE D'ACIDE THIOBARBITURIQUE DU JAMBON HACHE EN CONSERVE.FREEMAN RL; EBERT AG; LYTLE RA et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1767-1770; BIBL. 26 REF.; 5 FIG./5 TABL.Article

EFFECT OF ADDITION OF CHLORIDE SALTS ON RANCIDITY OF GROUND PORK INOCULATED WITH A MORAXELLA OR A LACTOBACILLUS SPECIES. = EFFET DE L'ADDITION DE CHLORURES SUR LA RANCIDITE DE LA VAINDE HACHEE DE PORC, CONTAMINEE PAR MORAXELLA OU PAR LACTOBACILLUSRHEE KS; TERRELL RN; QUINTANILLA M et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 302-303; BIBL. 11 REF.; 2 TABL.Article

STABILITY OF PHOSPHOLIPID-ENRICHED SUNFLOWERSEED OIL AGAINST OXIDATIVE RANCIDITY. = STABILITE VIS-A-VIS DE LA RANCIDITE OXYDATIVE DE L'HUILE DE TOURNESOL ENRICHIE EN PHOSPHOLIPIDESPOKORNY J; MARCIN A; DAVIDEK J et al.1982; SBORNIK VYSOKE SKOLY CHEMICKO-TECHNOLOGICKE V PRAZE. POTRAVINY.; ISSN 0554-9701; CSK; DA. 1982; NO 53; PP. 7-24; ABS. CZE/RUS; BIBL. 40 REF.; 6 FIG./2 TABL.Article

EFFECTS OF PACKAGING METHOD, DISPLAY LIGHT AND STORAGE TIME ON THE MICROBIAL GROWTH AND RANCIDITY OF FRESH PORK = EFFET DU MODE D'EMBALLAGE, DE L'ECLAIRAGE DES ETALAGES ET DE LA DUREE DE STOCKAGE SUR LA CROISSANCE MICROBIENNE ET LA RANCIDITE DE LA VIANDE FRAICHE DE PORCIGBINEDION JE; CAHILL VR; OCKERMAN HW et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 3; PP. 848-852; BIBL. 45 REF.; 5 FIG./2 TABL.Article

Statistical correlation of quantitative flavor intensity assessments and individual free fatty acid measurements for routine detection and prediction of hydrolytic rancidity off-flavors in butter = Corrélation statistique des évaluations de l'intensité de la flaveur et des mesures des concentrations en acides gras libres, pour la prévision et la détection de routine des défauts de flaveur de rancidité hydrolytique du beurreWOO, A. H; LINDSAY, R. C.Journal of food science. 1983, Vol 48, Num 6, pp 1761-1771, issn 0022-1147Article

Lipid oxidation in chicken breast and leg meat after sequential treatment of frozen storage, cooking, refrigerated storage and reheating = Oxydation des lipides dans le blanc et les cuisses de poulet après un traitement séquentiel de surgélation, de cuisson, de stockage frigorifique et de réchauffagePIKUL, J; LESZCZYNSKI, D. E; NIEWIAROWICZ, A et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 5, pp 575-584, issn 0022-1163Article

Microbiological and sensory characteristics of patty formulations containing beef from grass-fed steers and fat beef or pork trim = Caractéristiques microbiologiques et organoleptiques des formulations de patés contenant de la viande de bœufs nourris au fourrage, de la graisse de bœuf ou de la viande de porc paréeCHEN, M. E; DAVIDSON, P. M; RIEMANN, M. J et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 200-205, issn 0362-028XArticle

A RESEARCH NOTE. ANTIOXIDANT ACTIVITY IN DRIED ORANGE = NOTE DE RECHERCHE. ACTIVITE ANTIOXYDANTE DES ORANGES DESHYDRATEESWILLIAMS NS; HARRIS ND.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 644-645; BIBL. 13 REF.; 2 FIG.Article

EFFECT OF DIETARY VITAMIN E ON THE STABILITY AND SENSORY QUALITY OF TURKEYS MEAT = EFFET DE LA VITAMINE E ALIMENTAIRE SUR LA STABILITE ET LA QUALITE ORGANOLEPTIQUE DE LA VIANDE DE DINDEBARTOV I; BASKER D; ANGEL S et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 7; PP. 1224-1230; BIBL. 24 REF.; 3 TABL.Article

Effects of frozen storage and cooking on lipid oxidation in chicken meat = Effet du stockage frigorifique et de la cuisson sur l'oxydation des lipides de la viande de pouletPIKUL, J; LESZCZYNSKI, D. E; BECHTEL, P. J et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 3, pp 838-843, issn 0022-1147Article

  • Page / 2